ROSE&BERG luchthavenvervoer & taxi service

Brengt u veilig, stipt en comfortabel naar de luchthaven en elke bestemming!
BEREKEN DE PRIJS
prev
1/1
next

Rose & Berg Taxi service Lange én korte ritten in Europa

Rose & Berg taxi service brengt u naar elke gewenste bestemming in Europa. We garanderen een vlotte, comfortabele en veilige rit, ook over de landsgrenzen heen. In onze grootste wagens is er plaats voor acht passagiers en in de laadruimte passen moeiteloos tien koffers. Daarom bieden we de ideale vervoeroplossing voor wie op zoek is naar voordelig en efficiënt luchthavenvervoer, een rit naar een treinstation of naar om het even welke vakantiebestemming in Europa.
Totale afstand 0 km
Totale tijd 0 h 0 m
Bereken de prijs
  terug Uw contactgegevens
  Bereken de prijs Samenvatting

  Agreements

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van Rose&Berg Taxi Services
  Uw contactgegevens reserveer nu

  Hartelijk dank voor uw reservatie bij Rose & Berg, de allerbeste taxiservice!

   

  We verwerken nu uw aanvraag en bezorgen u vervolgens:

  1. BEVESTIGING VAN UW RESERVERINGSAANVRAAG
  Houd er rekening mee dat dit nog niet de reserveringsbevestiging is, maar enkel een bevestiging dat we uw aanvraag goed ontvangen hebben. Hebt u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spamfolder of neem telefonisch contact met ons op.

  2. DE DEFINITIEVE BEVESTIGING VAN UW RESERVERVERING
  Zodra wij u aanvraag verwerkt hebben, krijgt u een definitieve reserveringsbevestiging via e- mail, met daarin een PayPal-link om te betalen. Het is ook mogelijk contant te betalen aan de chauffeur op de dag van uw rit.

  Back to home

  You will be redirected to the payment page within 5 second.

  Pay via Stripe

  Pay for order

  Uw reserveringsnummer: #3814

  Taxi service

  Dankzij Rose & Berg mist u nooit een afspraak of evenement! Wij brengen u naar elke Europese luchthaven. Zo voeren wij onze vaste klanten geregeld naar de luchthavens van Brussel (Zaventem), Charleroi en Deurne in België, en de luchthavens van Amsterdam (Schiphol) en Eindhoven in Nederland.

  luchthaven
  treinstation
  business meeting
  familiefeest
  vakantievervoer
  langeafstandsreizen
  korte lokale ritten
  Inter-European journeys

  Van korte lokale ritten naar de luchthaven, het treinstation, een business meeting, winkel, familiefeest of ander evenement tot langeafstandsreizen en vakantievervoer in Europa: Rose & Berg taxi service brengt u overal heen. Rijden er kinderen mee? Dan voorzien we een autozitje voor uw kind(eren) zonder bijkomende kosten.

  lees meer

  Bestemmingen luchthavenverkeer

  Reist u naar het buitenland en wilt u liever niet vliegen? Onze taxi service verzorgt al uw Europese reizen. We brengen u met plezier naar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk of andere Europese landen. Blijft u dichter bij huis? Geen zorgen, we brengen u uiteraard ook naar elke gewenste bestemming in België of Nederland.

  lees meer

  Reservering

  Reserveer onze taxidienst en geniet van een veilige, ontspannen rit. Wij brengen u in een mum van tijd naar uw bestemming. Vul het reserveringsformulier in en vergeet zeker het ophaal- en afzetadres niet. Nadien krijgt u een bevestiging van uw reservering en kunt u de gewenste betaalmethode selecteren.
  RESERVEER NU

  Contact

  Rose & Berg taxi service is 24/6 beschikbaar voor al uw ritten en vragen. Enkel op zaterdag werken we niet. U kunt ons altijd bellen tijdens de werkuren!

  Zoekt u een taxi naar de luchthaven of wilt u er afgehaald worden? Rose&Berg is de aangewezen partner voor luchthavenvervoer. We voeren u van en naar de bekendste Belgische en Nederlandse luchthavens. Ook als u luchthavenvervoer zoekt naar een andere Europese luchthaven, kan u steeds op ons rekenen.

  Comfort en stiptheid zijn onze kernwaarden. Lees meer over onze speciale prijzen en voorwaarden voor:

  Rose&Berg is meer dan luchthavenvervoer alleen. Voor eender welke rit in binnen- en buitenland kan u beroep doen op onze betrouwbare taxi service. We brengen u vlot, comfortabel en bovendien aan een scherpe prijs naar de bestemming van uw keuze.

  Dankzij onze handige reserveringstool komt u nooit voor verrassingen te staan. In enkele simpele stappen kent u de prijs voor uw taxirit.

  Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze voorwaarden? Bekijk dan even onze meest gestelde vragen. Spreekt u liever direct met één van onze medewerkers? Bel ons op 03/808.26.00 of stuur een mailtje.

  Op de pagina 'Hoe het werkt'worden de praktische zaken toegelicht zoals de reservering, de bevestiging, de betaling, de verpaatsing, tot de mogelijkheid voor feedback.

  Call Now Button