Luchthavenvervoer

Dankzij Rose & Berg mist u nooit een afspraak of evenement! Met ons luchthavenvervoer brengen wij u naar elke Europese luchthaven. Zo voeren wij onze vaste klanten geregeld naar de luchthavens van Brussel (Zaventem), Charleroi en Deurne in België, en de luchthavens van Amsterdam (Schiphol) en Eindhoven in Nederland.

Reist u naar een naburig land en wilt u liever niet vliegen? Onze taxiservice verzorgt al uw Europese reizen. We brengen u met plezier naar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk of andere Europese landen.

Blijft u dichter bij huis? Geen zorgen, we brengen u uiteraard ook naar elke gewenste bestemming in België of Nederland.

Heeft uw vlucht vertraging of komt u eerder aan? Geen probleem, want wij volgen uw vliegschema op de voet. Zo zijn we steeds op de hoogte van wijzigingen en hoeft u geen extra kosten te betalen als uw vlucht later aankomt dan gepland. En uw taxi staat eerder klaar op de luchthaven als u vroeger aankomt..

Enkel als u een korte vlucht heeft – van twee uur of minder – verzoeken wij u vriendelijk om alle veranderingen in uw vluchtschema te sms’en naar: +32486.334.824 of te e-mailen naar: taxi@roseandberg.be. Bij korte vluchten wordt het vluchtschema op de website van de luchthaven meestal niet tijdig bijgewerkt. Daarom kunnen we die wijzigingen niet altijd opvolgen. Hartelijk dank voor uw begrip!


Wij hopen dat u alle nodige informatie heeft en klaar bent om uw rit te boeken bij Rose & Berg taxiservice. Neem contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of reserveer nu uw rit!
RESERVEER NU

Wilt u ons boeken voor een inter-Europese langeafstandsrit? Neem dan een kijkje op onze diensten-pagina en vergeet niet om een blik te werpen op onze reserveringsgids voor een duidelijk overzicht.

Luchthavenvervoer nodig? Rose & Berg airport service brengt u met de taxi van en naar de luchthaven.
Comfortabel, veilig en aan een correcte prijs!

Bent u op zoek naar luchthavenvervoer? Reken op de airport service van Rose & Berg om u veilig en op tijd met de taxi van of naar de luchthaven te voeren.
Reizen zonder gedoe! Luchthavenvervoer van Rose & Berg biedt alleen maar voordelen:

  • Geen dure parkeertarieven aan de luchthaven
  • U hoeft niet op vrienden of familie te rekenen
  • U geraakt steeds tijdig en veilig op uw bestemming

Uw vakantie begint in de taxi van Rose & Berg. Een ervaren chauffeur brengt u vlot, veilig en vooral stipt naar de luchthaven. Onze airport service maakt uitsluitend gebruik van comfortabele taxi’s zodat we u in alle comfort naar de luchthaven kunnen voeren. Bij langeafstandsvluchten (vluchten langer dan twee uur) volgen wij altijd uw vluchtschema op de voet op. Zo blijven we op de hoogte van eventuele wijzigingen of vertragingen. Keert u huiswaarts? Uw chauffeur wacht u op aan de gate, brengt u naar uw taxi en vervolgens op een comfortabele manier weer thuis. Opgelet: deze service kunnen we helaas niet bieden voor korte vluchten (twee uur of korter).

Bestemmingen luchthavenvervoer

Rose & Berg is gespecialiseerd in luchthavenvervoer, in eerste instantie van en naar de regio Antwerpen. Dagelijks brengen onze taxi’s talloze passagiers veilig en comfortabel van en naar de luchthaven van hun keuze.

Rose & Berg is de aangewezen keuze voor:

  • Luchthavenvervoer Zaventem
  • Luchtavenvervoer Schiphol
  • Luchthavenvervoer Eindhoven
  • luchthavenvervoer Charleroi
  • Antwerp International Airport (Deurne)

Zoekt u vervoer naar een andere luchthaven? Bv de luchthaven van Düsseldorf of Parijs? Geen probleem, wij brengen u naar elke Europese luchthaven!

Rose & Berg airport service – reizen in comfort

Kwaliteit, veiligheid en comfort. Dat zijn de kernwoorden bij Rose & Berg airport service. Onze vloot bestaat uit middelgrote wagens, geschikt voor 4 koffers. Heeft u meer bagage? We beschikken ook over grotere voertuigen waarin tot 10 tot 12 koffers kunnen getransporteerd worden. Heeft u bagage met afwijkende afmetingen zoals bv. een rolstoel of kinderwagen, gelieve ons dan een seintje te geven zodat we voor een geschikt voertuig kunnen zorgen.
Ook de kleinsten moeten veilig vervoerd worden. Voor hun kunnen we kinderzitjes of verhoogzitjes installeren op aanvraag. Bekijk de FAQ voor meer informatie.

Prijs van uw luchthavenvervoer

Met de airport service van Rose & Berg komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Met onze handige online reserveringstool berekent u de prijs voor uw taxi naar de luchthaven van uw keuze. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en we rekenen geen nachttarief aan! Aarzel niet om vrijblijvend contact te nemen met Rose & Berg als u vragen heeft over de prijs of reservering van uw luchthavenvervoer.

Luchthavenvervoer nodig vanuit of naar de regio Antwerpen?
BEREKEN DE PRIJS

Call Now Button