Luchthavenvervoer Charleroi

Rose&Berg, uw referentie voor luchthavenvervoer van en naar Charleroi Airport

Zorgeloos en comfortabel luchthavenvervoer van en naar Charleroi Airport. Dat is waar de taxi service van Rose&Berg voor staat! Vertrekt uw vlucht vanuit Brussel Zuid Charleroi Airport (BSCA) of komt u aan op deze luchthaven? Onze garantie is luchthavenvervoer zonder zorgen aan een scherpe prijs!
Totale afstand 0 km
Totale tijd 0 h 0 m
Bereken de prijs
  terug Uw contactgegevens
  Bereken de prijs Samenvatting

  Agreements

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van Rose&Berg Taxi Services
  Uw contactgegevens reserveer nu

  Hartelijk dank voor uw reservatie bij Rose & Berg, de allerbeste taxiservice!

   

  We verwerken nu uw aanvraag en bezorgen u vervolgens:

  1. BEVESTIGING VAN UW RESERVERINGSAANVRAAG
  Houd er rekening mee dat dit nog niet de reserveringsbevestiging is, maar enkel een bevestiging dat we uw aanvraag goed ontvangen hebben. Hebt u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spamfolder of neem telefonisch contact met ons op.

  2. DE DEFINITIEVE BEVESTIGING VAN UW RESERVERVERING
  Zodra wij u aanvraag verwerkt hebben, krijgt u een definitieve reserveringsbevestiging via e- mail, met daarin een PayPal-link om te betalen. Het is ook mogelijk contant te betalen aan de chauffeur op de dag van uw rit.

  Back to home

  You will be redirected to the payment page within 5 second.

  Pay via Stripe

  Pay for order

  Uw reserveringsnummer: #3811

  De 6 meest gestelde vragen

  Heeft u een vraag over onze taxi service? In onze 6 meest gestelde vragen vindt u vast het antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u onze pagina met alle “veelgestelde vragen” hier raadplegen.

  Hoe kan ik een extra ophaal- en/of afzetadres toevoegen aan mijn reservering?
  Als u uw reservering wil wijzigen en een extra ophaal- en/of afzetadres wil toevoegen, kunt u een e-mail sturen naar taxi@roseandberg.be of bellen naar +32 3 808 26 00. Wij vragen een vergoeding van € 5 voor elk extra afzet- of ophaaladres in dezelfde regio. Bevindt het bijkomende adres zich te ver van de originele boekingslocatie, dan brengen we bijkomende kosten in rekening voor de extra kilometers.
  Tot wanneer kan ik mijn reservering annuleren en zijn er annuleringskosten?
  Annuleringen die 72 uur voor de afgesproken ophaaltijd worden gedaan, zijn kosteloos en worden niet in rekening gebracht. Annuleert u 24 uur voor de ophaaltijd, dan bedraagt de annuleringskost 30% van de reisvergoeding. Indien u de reis op dezelfde dag als de afgesproken ophaaldatum annuleert, dan bedraagt de annuleringskost 50% van de reisvergoeding.
  Mijn vlucht heeft vertraging of mijn aankomsttijd is vroeger. Hoe verwittig ik jullie?
  Omdat wij uw vliegschema op de voet volgen, zijn we op de hoogte van vertragingen. Enkel wanneer u een korte vlucht heeft, is dat niet het geval. Duurt uw vlucht twee uur of minder, dan verzoeken wij u vriendelijk om alle veranderingen in uw vluchtschema te sms’en naar: +32 486 33 48 24 of te e-mailen naar: taxi@roseandberg.be. Bij korte vluchten wordt het vluchtschema op de website van de luchthaven meestal niet tijdig bijgewerkt en kunnen we de wijzigingen dus niet bijhouden. Bedankt voor het begrip.
  Ik reis met kinderen. Kan ik een autostoeltje voor kinderen reserveren?
  Absoluut! Wij voorzien gratis een autostoel voor kinderen. Gelieve bij uw reservering duidelijk te vermelden dat u een autozitje nodig heeft. Vergat u het te vermelden bij uw boeking of wilt u deze vraag nadien nog toevoegen? Stuur dan a.u.b. een e-mail naar taxi@roseandberg.be of verwittig ons vooraf via +32 3 80 82 600. Bij een langeafstandsrit is een autozitje altijd vereist in het belang van de veiligheid van uw kindje. Een autozitje voor kinderen is volgens de Belgische wetgeving evenwel niet verplicht voor kortere verplaatsingen met de taxi. Bij afwezigheid van een autozitje zijn kinderen kleiner dan 1,35 meter wel verplicht om achterin de auto plaats te nemen.
  Hoeveel bagage kan ik meebrengen?
  In onze middelgrote auto’s kunnen we tot vier koffers stapelen. Onze grote wagens, die tot acht personen kunnen vervoeren, hebben plaats voor tien koffers. Heeft u extra bagageruimte nodig? Gelieve ons dan op voorhand te contacteren, zodat we een geschikte wagen voor u kunnen reserveren.
  Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?
  Rose & Berg accepteert de meeste kredietkaarten. U kan op voorhand via PayPal betalen of cash aan de chauffeur, voor of na de rit.

  Reist u via de luchthaven van Charleroi?
  Dit moet u weten!

  Verkent u liever eerst de winkels, bars en restaurants van de luchthaven? Dan voorzien we daar graag voldoende tijd voor. Ook bij aankomst in de luchthaven van Charleroi (Brussels South / Charleroi Airport) wachten we u stipt op en garanderen we u een aangename, veilige rit naar huis of naar uw eindbestemming.  Heeft u specifieke informatie nodig over onze taxi service, luchthavenvervoer of een andere bestemming? Neem dan een kijkje op onze “luchthavenvervoer-pagina” en onze “taxi service-pagina”. Daar vindt u alle info op een rijtje.

  Luchthavenvervoer Charleroi: veilig en op tijd van regio Antwerpen van/naar de luchthaven van Charleroi.

  Vertrekt u op vakantie met het vliegtuig vanuit de luchthaven van Charleroi en zoekt u luchthavenvervoer?
  Moet u dringend op zakenreis naar het buitenland en wilt u een taxi bestellen voor een rit naar de luchthaven van Charleroi?
  Vertrekt u ’s nachts of ’s morgens vroeg?

  Rose & Berg luchthavenvervoer zorgt voor een comfortabele taxi en vervoert u vlot en veilig van en naar de luchthaven van Charleroi op elk uur van de dag. Een professionele chauffeur rijdt de taxi stipt voor en zorgt dat u tijdig op de luchthaven van Charleroi aankomt.

  Dankzij jarenlange ervaring kennen we het traject als geen ander en kunnen daarom steeds een correcte inschatting maken van de duur van de rit. U wilt ontspannen op reis kunnen vertrekken en wilt daarom niet geconfronteerd worden met hectische toestanden onderweg of aan het vliegveld.

  Vermijd dure parkeergelden en andere irritaties door uw luchthavenvervoer te reserveren van of naar Charleroi.

  • Veilig en comfortabel
  • Stipt en correct
  • Jarenlange ervaring
  • Aangepaste voertuigen
  • Altijd bereikbaar
  • Vlotte professionele service

  Luchthavenvervoer van Antwerpen naar Charleroi airport

  U staat klaar met de familie om op reis te vertrekken naar een exotische bestemming. De valiezen zijn gepakt, alle handbagage bij de hand en stipt op tijd komt de taxi aanbellen. Beleefd en hulpvaardig helpt de chauffeur om alles in te laden. Iedereen neemt plaats in de comfortabele zetels.

  Precies op tijd zetten we u af aan de vertrekhal. Het langverwachte vakantiegevoel komt op en geheel ontspannen bent u klaar om in te checken voor uw vlucht. Uw vakantie begint in de taxi van Rose & Berg!

  Dit is onze garantie als u een taxi bestelt bij Rose & Berg. Vlot en veilig luchthavenvervoer van Antwerpen naar Charleroi!

  Wij verzorgen ook luchthavenvervoer naar andere luchthavens:

  Luchthavenvervoer van Charleroi Airport naar de regio Antwerpen

  Eindelijk terug geland! Na een lange vlucht wenst u zo snel mogelijk terug thuis te zijn zonder nog vervoer te moeten zoeken. Hoe geraakt u van de luchthaven van Charleroi terug in Antwerpen?

  Gelukkig heeft u beroep gedaan op het luchthavenvervoer van Rose & Berg. Omdat onze chauffeur uw vlucht op de voet volgt, weet hij precies wanneer u landt en zal hij klaar staan om u op te pikken. Zodra u geland bent neemt u contact op met onze chauffeur en nadat u de bagage heeft opgepikt gaat u naar de afgesproken plaats waar de chauffeur u opwacht.

  Uw chauffeur laadt uw valiezen in de taxi en vervoert u op een comfortabele, vlotte en vooral veilige manier van Charleroi naar de regio Antwerpen. In alle rust kan u nog even nagenieten van uw vakantie.

  Bestel uw taxi bij Rose & Berg voor comfortabel luchthavenvervoer Charleroi naar de regio Antwerpen.

  Wilt u iemand laten ophalen op de luchthaven van Charleroi? Een taxi van Rose & Berg is de aangewezen oplossing! Reserveer uw luchthavenvervoer via onze handige online reserveringstool. Zo bent u zeker dat u achteraf niet met extra kosten opgezadeld wordt.

  Heeft u speciale wensen? Wilt u een rolstoel vervoeren? Heeft u bagage van uitzonderlijke afmetingen? We zoeken een oplossing op maat en bieden u een correcte prijs voor uw luchthavenvervoer.

  Luchthavenvervoer Charleroi prijs

  De prijs voor uw luchthavenvervoer naar of van Charleroi hangt natuurlijk af van uw startlocatie. Wij hanteren voor steeds transparante prijzen voor uw luchthavenvervoer naar Charleroi. Bereken zelf uw prijs via onze handige tool bovenaan deze pagina of op onze reservering-pagina.

  Luchthavenvervoer nodig tussen Charleroi Airport en de regio Antwerpen?
  BEREKEN DE PRIJS

  Call Now Button