Rose&Berg, uw referentie voor luchthavenvervoer van en naar Zaventem Airport

Zorgeloos en comfortabel luchthavenvervoer van en naar Zaventem Airport. Dat is waar de taxi service van Rose&Berg voor staat! Vertrekt uw vlucht vanuit Brussels Airport (Zaventem) of komt u aan op deze luchthaven? Onze garantie is luchthavenvervoer zonder zorgen aan een scherpe prijs!
Total distance 0 km
Total time 0 h 0 m
Choose a vehicle
  terug Enter contact details
  Choose a vehicle Booking summary

  Agreements

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van Rose&Berg Taxi Services
  Enter contact details Book now
  Thank you for your order

  Back to home

  You will be redirected to the payment page within 5 second.

  Pay via Stripe

  Pay for order

  Uw reserveringsnummer: #2717

  De 6 meest gestelde vragen

  Heeft u een vraag over onze taxi service? In onze 6 meest gestelde vragen vindt u vast het antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u onze pagina met alle “veelgestelde vragen” hier raadplegen.

  Hoe kan ik een extra ophaal- en/of afzetadres toevoegen aan mijn reservering?
  Als u uw reservering wil wijzigen en een extra ophaal- en/of afzetadres wil toevoegen, kunt u een e-mail sturen naar taxi@roseandberg.be of bellen naar +32 3 808 26 00. Wij vragen een vergoeding van € 5 voor elk extra afzet- of ophaaladres in dezelfde regio. Bevindt het bijkomende adres zich te ver van de originele boekingslocatie, dan brengen we bijkomende kosten in rekening voor de extra kilometers.
  Tot wanneer kan ik mijn reservering annuleren en zijn er annuleringskosten?
  Annuleringen die 72 uur voor de afgesproken ophaaltijd worden gedaan, zijn kosteloos en worden niet in rekening gebracht. Annuleert u 24 uur voor de ophaaltijd, dan bedraagt de annuleringskost 30% van de reisvergoeding. Indien u de reis op dezelfde dag als de afgesproken ophaaldatum annuleert, dan bedraagt de annuleringskost 50% van de reisvergoeding.
  Mijn vlucht heeft vertraging of mijn aankomsttijd is vroeger. Hoe verwittig ik jullie?
  Omdat wij uw vliegschema op de voet volgen, zijn we op de hoogte van vertragingen. Enkel wanneer u een korte vlucht heeft, is dat niet het geval. Duurt uw vlucht twee uur of minder, dan verzoeken wij u vriendelijk om alle veranderingen in uw vluchtschema te sms’en naar: +32 486 33 48 24 of te e-mailen naar: taxi@roseandberg.be. Bij korte vluchten wordt het vluchtschema op de website van de luchthaven meestal niet tijdig bijgewerkt en kunnen we de wijzigingen dus niet bijhouden. Bedankt voor het begrip.
  Ik reis met kinderen. Kan ik een autostoeltje voor kinderen reserveren?
  Absoluut! Wij voorzien gratis een autostoel voor kinderen. Gelieve bij uw reservering duidelijk te vermelden dat u een autozitje nodig heeft. Vergat u het te vermelden bij uw boeking of wilt u deze vraag nadien nog toevoegen? Stuur dan a.u.b. een e-mail naar taxi@roseandberg.be of verwittig ons vooraf via +32 3 80 82 600. Bij een langeafstandsrit is een autozitje altijd vereist in het belang van de veiligheid van uw kindje. Een autozitje voor kinderen is volgens de Belgische wetgeving evenwel niet verplicht voor kortere verplaatsingen met de taxi. Bij afwezigheid van een autozitje zijn kinderen kleiner dan 1,35 meter wel verplicht om achterin de auto plaats te nemen.
  Hoeveel bagage kan ik meebrengen?
  In onze middelgrote auto’s kunnen we tot vier koffers stapelen. Onze grote wagens, die tot acht personen kunnen vervoeren, hebben plaats voor tien koffers. Heeft u extra bagageruimte nodig? Gelieve ons dan op voorhand te contacteren, zodat we een geschikte wagen voor u kunnen reserveren.
  Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?
  Rose & Berg accepteert de meeste kredietkaarten. U kan op voorhand via PayPal betalen of cash aan de chauffeur, voor of na de rit.

  Reist u via de luchthaven van Zaventem?
  Dit moet u weten!

  Verkent u liever eerst de winkels, bars en restaurants van de luchthaven? Dan voorzien we daar graag voldoende tijd voor. Ook bij aankomst in de luchthaven van Zaventem (Brussels Airport) wachten we u stipt op en garanderen we u een aangename, veilige rit naar huis of naar uw eindbestemming.  Heeft u specifieke informatie nodig over onze taxi service, ons luchthavenvervoer of alle mogelijke bestemmingen? Neem dan een kijkje op onze “luchthavenvervoer-pagina” en onze “taxi service-pagina”. Daar vindt u alle info op een rijtje.

  Luchthavenvervoer Zaventem: veilig en op tijd van regio Antwerpen naar de luchthaven van Brussels Airport Zaventem en terug met een taxi van Rose & Berg.

  Vertrekt u op vakantie met het vliegtuig vanuit de luchthaven van Zaventem en zoekt u luchthavenvervoer?
  Moet u dringend op zakenreis naar het buitenland en wilt u een taxi bestellen voor een rit naar de luchthaven van Zaventem?
  Vertrekt u ’s nachts of ’s morgens vroeg?

  Rose & Berg luchthavenvervoer zorgt voor een comfortabele taxi en vervoert u vlot en veilig van en naar de luchthaven van Zaventem op elk uur van de dag.

  Een professionele chauffeur rijdt de taxi stipt voor en zorgt dat u tijdig op de luchthaven van Zaventem aankomt. Dankzij jarenlange ervaring kennen we het traject als geen ander en kunnen daarom steeds een correcte inschatting maken van de duur van de rit. U wilt ontspannen op reis kunnen vertrekken en wilt daarom niet geconfronteerd worden met hectische toestanden onderweg of aan het vliegveld.

  Vermijd dure parkeergelden en andere irritaties door uw luchthavenvervoer Zaventem op voorhand te reserveren.

  • Veilig en comfortabel
  • Stipt en correct
  • Jarenlange ervaring
  • Aangepaste voertuigen
  • Altijd bereikbaar
  • Vlotte professionele service

  Vind hier meer informatie over de luchthaven van Zaventem.

  Luchthavenvervoer van Antwerpen naar Zaventem

  Voor luchthavenvervoer naar Zaventem bent u aan het juiste adres! Taxi Rose & Berg zorgt voor veilig en comfortabel luchthavenvervoer Antwerpen naar Zaventem, stipt op tijd en altijd professioneel.

  U staat klaar met de familie om op reis te vertrekken naar een exotische bestemming. De valiezen zijn gepakt, alle handbagage bij de hand en stipt op tijd komt de taxi aanbellen.

  Beleefd en hulpvaardig helpt de chauffeur om alles in te laden. Iedereen neemt plaats in de comfortabele zetels. Precies op tijd zetten we u af aan de vertrekhal. Het langverwachte vakantiegevoel komt op en geheel ontspannen bent u klaar om in te checken voor uw vlucht. Uw vakantie begint in de taxi van Rose & Berg!

  Dit is onze garantie als u een taxi bestelt bij Rose & Berg. Vlot en veilig luchthavenvervoer Antwerpen naar Zaventem!

  Wij verzorgen ook luchthavenvervoer naar andere luchthavens:

  Luchthavenvervoer van Zaventem naar Antwerpen

  Eindelijk terug geland! Na een lange vlucht wenst u zo snel mogelijk terug thuis te zijn zonder nog vervoer te moeten zoeken. Maar heeft u al gedacht aan luchthavenvervoer van Zaventem naar Antwerpen?

  Gelukkig heeft u beroep gedaan op het luchthavenvervoer Zaventem van Rose & Berg. Omdat onze chauffeur uw vlucht op de voet volgt, weet hij precies wanneer u landt en zal hij klaar staan om u op te pikken. Zodra u geland bent neemt u contact op met onze chauffeur en nadat u de bagage heeft opgepikt gaat u naar de afgesproken plaats waar de chauffeur u opwacht.

  Uw chauffeur laadt uw valiezen in de taxi en zorgt voor comfortabel, vlot en vooral veilig luchthavenvervoer van Zaventem naar de regio Antwerpen. In alle rust kan u nog even nagenieten van uw vakantie.

  Luchthavenvervoer Zaventem prijs

  Bestel uw taxi bij Rose & Berg voor comfortabel luchthavenvervoer van Zaventem naar Antwerpen. Benieuwd naar onze prijzen? U kan de prijs voor uw luchthavenvervoer van en naar Zaventem zelf berekenen in onze handige reserveringstool hier op de website. Tevreden? Dan kan u ook meteen uw luchthavenvervoer naar Zaventem reserveren.

  Wilt u iemand laten ophalen op Zaventem Airport? Een taxi van Rose & Berg is de aangewezen oplossing! Reserveer uw luchthavenvervoer via onze handige online reserveringstool. Zo bent u zeker dat u achteraf niet met extra kosten opgezadeld wordt. Heeft u speciale wensen? Wilt u een rolstoel vervoeren? Heeft u bagage van uitzonderlijke afmetingen? We zoeken een oplossing op maat en bieden u een correcte prijs voor uw luchthavenvervoer Zaventem.

  Luchthavenvervoer nodig tussen Zaventem Airport en de regio Antwerpen?
  BEREKEN DE PRIJS

  Call Now Button