Taxi service

Klanten kiezen Rose & Berg taxiservice omdat wij vlotte, veilige ritten garanderen. De klant staat steeds centraal bij ons. Wij werken enkel met ervaren chauffeurs en stemmen onze voertuigen altijd af op uw reisnoden. Onze taxiservice is simpelweg de beste manier om u naar elke gewenste bestemming te brengen!
Reizen zonder gedoe... Dankzij ons luchthavenvervoer hoeft u zich geen zorgen te maken over dure parkeertarieven in de luchthaven. U hoeft geen vrienden of familie lastig te vallen om u een lift te geven. En vooral: u raakt tijdig op uw bestemming. Rose & Berg rijdt u vlot, stipt en veilig naar de luchthaven zodat u van begin tot einde van uw reis kunt genieten. Bij langeafstandsvluchten (vluchten langer dan twee uur) volgen wij bovendien altijd uw vluchtschema op de voet. Zo zijn we meteen op de hoogte van wijzigingen of vertragingen. Na uw vlucht stapt u meteen in de auto stappen en u vermijdt extra kosten door onvoorziene wachttijden bij onze chauffeurs. Opgelet: deze service kunnen we helaas niet bieden voor korte vluchten (twee uur of korter). Lees er meer over in onze FAQ.

Luchthavenvervoer Zaventem
Luchthavenvervoer Charleroi
Luchthavenvervoer Schiphol
Luchthavenvervoer Eindhoven
Wij rijden u met veel plezier naar elke afspraak, elke vergadering of elk evenement. Rose & Berg helpt u zelfs om uw dagelijkse boodschappen te doen: wij zijn maar een klik van u verwijderd! Zo vermijdt u de drukte van het openbaar vervoer of het gezeul op de fiets. Onze chauffeurs zijn altijd discreet en vriendelijk: zo verloopt elke rit op een aangename manier.
Vertrekt u op (familie)vakantie of hebt u een afspraak in een naburig land? Wij brengen u naar elke bestemming in Europa. Een zomervakantie, een skitrip of een bezoek aan familie? Met Rose & Berg verloopt uw reis van begin tot einde vlekkeloos.

Heeft uw vlucht vertraging of komt u eerder aan? Geen probleem, wij volgen uw vliegschema op de voet. Zo zijn we steeds op de hoogte van wijzigingen en hoeft u geen extra kosten te betalen als uw vlucht later aankomt dan gepland. Komt u eerder aan? Dan staat uw taxi wat vroeger klaar op de luchthaven, zodat u meteen kan instappen.

Enkel als u een korte vlucht heeft – van twee uur of minder – verzoeken wij u vriendelijk om alle veranderingen in uw vluchtschema te sms’en naar: +32486.334.824 of te e-mailen naar: taxi@roseandberg.be. Bij korte vluchten wordt het vluchtschema op de website van de luchthaven meestal niet tijdig bijgewerkt. Daarom kunnen we die wijzigingen niet altijd opvolgen. Hartelijk dank voor uw begrip!


Wij hopen dat u alle nodige informatie heeft en klaar bent om uw rit te boeken bij Rose & Berg taxiservice. Neem contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of reserveer nu uw rit!
RESERVEER NU

Lees meer over alle mogelijke bestemmingen en raadpleeg onze reserveringsgids om stap voor stap te zien hoe u een rit kunt boeken.
Call Now Button